Winkels Nederland

miniatuurautowinkel.nlMiniatuurautowinkel • een groot assortiment collectables, oude modellen uit vervolgen jaren. Ook nieuw modellen van diverse merken. De modelautowinkel voor en door verzamelaars. 1000-den modellen van soms wel 60-70 jaar oud. Veel gekke en zeldzame modellen. Rariteiten van vervolgen merken als Best-box, oude Matchbox modellen, originele Dinky- & Corgi toys, Tekno, Polistil, Politoys, Mebtoys, oude Mattel modellen, heel veel Hot Wheels en nog veel meer verzamelaarslekkers.
Een van de meest bijzondere winkels van Nederland. Een winkel die anders is dan anderen.
Hier ook jouw winkel vermelden?
Neem dan contact met miniatuurauto.nl op.
Dijkhuis Truckshop
WEBSHOP MET MINIATUUR VRACHTWAGENS SCHAAL 1:50
Sinds 2008 zijn we officieel gestart met Dijkhuis-Truckshop. Inmiddels zijn we ook WSI dealer geworden in vrachtauto’s in een schaal van 1:50. Wij staan regelmatig op beurzen en hebben thuis een kamer omgetoverd tot onze WSI shop, die steeds vaker open is. Op afspraak kunt u bijna de hele week bij ons terecht. De koffie en toebehoren wordt verzorgd door Jeanet die inmiddels ook al aardig verstand krijgt van de miniatuur vrachtauto’s.
Graag tot ziens op een beurs of in de shop bij ons thuis in Hoogkerk.

Een overzicht van winkels in Nederland. Miniatuurauto.nl probeert de lijst zo actueel mogelijk te houden.
Onderzoek altijd zelf of de winkel die u wilt bezoeken nog bestaat.
Miniatuurauto.nl is niet aansprakelijk voor het niet actueel zijn van de lijst en is nimmer verantwoordelijk voor schade die voortkomt uit het gebruik van deze lijst.